O nama

LED Dekor Rasveta je prodavnica specijalizovana za maloprodaju rasvetnih uređaja i prateće opreme. Osnovani smo u Novom Sadu 2018. godine, kao ogranak firme Ella Cosmetics koja posluje od 2015. godine, sa prvim maloprodajnim objektom u Rumenačkoj 148A.

Naša radnja namenjena je nabavci i prodaji sve vrste rasvete za domaćinstva i poslovne prostore. Okosnicu našeg programa čini domaći brend Brilight, koji opravdava svoj kvalitet na Srpskom tržištu od 2010. godine. U ponudi imamo sve vrste plafonjera, visilica, spot svetiljki, dekorativne LED sijalice, potom najrazličitije lampe: zidne, podne i stone, sve ono što je potrebno u današnje vreme jednom stanu i domaćinstvu da bi bilo dobro osvetljeno.

Uz naš program možete da opremite svoj stan, kuhinju, trpezariju, kupatilo, bašte, firme i lokale. Imamo velik izbor spoljne i unutrašnje rasvete, te možete da kreirate ambijent po sopstvenom ukusu.

Vodimo se principom povoljnih cena, sa idejom da kvalitet učinimo dostupnim, kao i težnjom da pružimo vrhunsku uslugu. Zadovoljstvo naših kupaca nam je najvažnije.

Pozovite nas